Comodo EssentialSSL

4.440,00 RSD /god

EssenatialSSL sertifikat je jedan od najpovoljnijih opcija na tržištu. Pogodan je za mala i srednja preduzeća, a njegova glavna karakteristika jeste brzina izdavanja. EssentialSSL dolazi sa brojim pogodnostima poput neograničenog broja rezidavanja, podrške za pretraživanje putem mobilnog telefona, kao i besplatnim Comodo Site pečatom.

Comodo EssentialSSL Wildcard

15.000,00 RSD /god

Essential SSL Wildcard sertifikat pogodan je za mala i srednja preduzeća kojima je neophodna zaštita više poddmomena koji imaju zajednički osnovni (rooth) domen. Essential SSL Wildcard sertifikat izdaje se za glavni domen *mojdomen.com i važi za sve poddomene - poput prodaja.mojdomen.com, email.mojdomen.com i slično.

Comodo EV Multi-Domain SSL

37.200,00 RSD /god

Popust ostalih EV sertifikata i Comodo EV Multi-Domain SSL sertifikat obezbeđuje zelenu traku u pretraživaču koja pruža dodatnu sigurnost kupcima i ukazuje na visok stepen pouzdanosti samog web sajta. Sa ovim Multi-Domain SSL sertifikatom možete zaštititi do 100 domena ili poddomena.

Comodo EV SGC SSL

23.280,00 RSD /god

Obezbedite najviši nivo sigurnosti uz extended-validation SGC sertifikat brenda Comodo. SGC tehnologija pruža dodatni stepen bezbednosti za krajnje korisnike, i to kroz unapređenje zastarelih pretraživača obezbeđujući njihovo povezivanje sa 128 ili 256-bit nivoima enkripcije. Puna validacija vlasništva domena i firme.

Comodo EV SSL

21.840,00 RSD /god

EV SSL Sertifikat obezbeđuje prikazivanje najpouzdanijeg sigurnosnog simbola na internetu – zelenog adresnog bara. Odabirom EV SSL sertifikata možete povećati svoju prodaju, jer je zelena oznaka u pretraživaču siguran znak korisnicima da se nalaze na bezbednom i proverenom domenu. Sertifikat obezbeđuje punu poslovnu validaciju.

Comodo InstantSSL

5.880,00 RSD /god

IntantSSL sertifikat namenjen je naprednijim korisnicima. Ovaj sertifikat pored validacije vlasništva nad domenom nudi i potvrdu organizacije koja stoja iza web sajta, uz garanciju u iznosu od 50.000 dolara. Ukoliko želite da kredibilitet svog brenda podignete na viši nivo Comodo InstantSSL sertifikat je prava stvar. Svaki InstantSSL sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

Comodo InstantSSL Pro

8.880,00 RSD /god

InstantSSL Pro sertifikat je pravo rešenje za e-commerce sajtove. Kao i InstantSSL sertifikat, i InstantSSL Pro obezbeđuje potvrdu vlasništva nad domenom i firme koja stoji iza online biznisa, ali i garanciju u iznosu od 100.000$. Svaki InstantSSL Pro sertifikat uključuje Corner ili TrustLogo.

Comodo Multi-Domain SSL

13.560,00 RSD /god

Comodo Multi-Domain SSL sertifikat je savršen za organizacije koji hostuju više jedinstvenih domena na jednom serveru. SSL sertifikat omogućava zaštitu do 100 domena ili poddomena – čime u velikoj meri štedi vreme i novac, a pritom obezbeđuje visok nivo bezbednosti i sigurnosti.

Comodo PositiveSSL

1.800,00 RSD /god

PositiveSSL spada u rang najpopularnjih i najpristupačnijih sertifikata. Izdavanje sertifikata je brzo i jednostavno i ne zahteva dodatnu dokumentaciju. PositiveSSL je idealan za sajtove sa brendom koji je već poznat u svojoj niši i uglavnom se preporučuje za jednostavne e-commerce sajtove. Potvrda organizacije nije neophodna.

Comodo PositiveSSL Multi-Domain

4.560,00 RSD /god

Positive SSL Multi-Domain sertifikat omogućava kompanijama i poslovnim licima zaštitu više web adresa uključujući i do 100 domena u okviru jednog sertifikata. Izdavanje sertifikata moguće je u roku od 15 minuta.

Comodo PositiveSSL Wildcard

14.400,00 RSD /god

Positive SSL Wildcard predstavlja pristupačno rešenje za zaštitu neograničenog broja poddomena kroz jedan sertifikat. Comodo Positive SSL Wildcard se lako izdaje, štedeći pritom vreme i trud. Instalacija sertifikata vrši se na glavnom domenu *.mojdomen.com i važi za sve poddomene, na primer email.mojdomen.com, info.mojdomen.com i slično.

Comodo PremiumSSL

11.880,00 RSD /god

PremiumSSL sertifikat pruža dodatni nivo sigurnosti prilikom protoka informacija, a posebno je pogodan za e-commerce sajtove koji se u svom delovanju susreću sa transakcijama većeg obima i ukupne vrednosti. PremiumSSL sertifikat pruža garanciju u iznosu od 250.000$, i uključuje validaciju domena i firme koja se nalazi iza online poslovanja.

Comodo PremiumSSL Wildcard

25.440,00 RSD /god

Comodo Premium SSL Wildcard predstavlja idealno poslovno rešenje za zaštitu neograničenog broja poddomena, prvenstveno za web sajtove koji pored osnovnog domena poseduju i veći broj različitih poddomena, na primer email.mojdomen.com, proizvodi.mojdomen.com i slično.

Comodo Unified Communications

13.560,00 RSD /god

Unified Communications ili Exchange SSL sertifikat razvijen je samo za Microsoft Exchange 2010/2013 i Microsoft Office Communication Server 2007 okruženje. Ovaj sertifikat može zaštititi do 100 domena, uz garanciju od 125,000 dolara.